top of page

Ponovitve so del in osnova kung fuja. Mojster Zeng pravi: ​

"Narediš enkrat, je zanimivo. Narediš večkrat, se ponavlja. 

Narediš desettisočkrat in razumeš naravo stvari." 

V duhu te ideje ponavljamo naš zdaj že tradicionalni »Poletni wingchun in taijiquan tabor« v Logarski dolini, kjer bomo s hojo pod gorami urili živahne noge, na zelenih tratah krepili pozornost rok, pod neusahljivim slapom vadili stoječi steber in v mraku večera z mečem preganjali nočne žuželke. Čaj bomo pili čez dan, zvečer ob ognju pa tokrat kaj drugega, da bomo ponoči bolje spali.  

Od 1. do 3. junija 2018 si torej rezervirajte čas samo zase in za vaš najljubši kung fu klub!

Trodnevno mešanico wingchuna, taijiquana in vaj z orožji (meč) bomo uravnotežili s posedanjem v senci in kopanjem v ledeni vodi. Qigong nas bo zbudil v jutra zavita v meglice. Z mečem se bomo naučili stare forme. Ko odvadimo, kar od nas zahteva natrpani progam, zaključimo z igrivo prosto borbo. Gorski amfiteater bo poskrbel za potrebno pozornost pri kompleksnih vajah, Hotel Plesnik **** pa za polne želodce ter po wellnessu sproščeno telo.

Ker bodo hotelske kapacitete, ki jih imamo trenutno rezervirane, hitro zasedene, je čas za zgodnjo prijavo in potrditev udeležbe do 3. maja 2018. Cena delavnice v primeru zgodnje prijave je 200 EUR. V primeru kasnejše prijave je cena 230 EUR. Ob prijavi z vplačilom 50 EUR potrdite udeležbo. Preostanek se vplača do 25. maja. Prijavite se lahko preko spodnjega obrazca. Za dodatne informacije pišite na: katarina@taiji-institute.si

Cena vključuje 2 nočitvi s polnim penzionom v Hotelu Plesnik (Vila Palenk), 1x obisk hotelskega SPA, delavnice borilnih veščin.

Potrebna oprema: športni copati za zunaj in notri, lahka pohodniška obutev, klubske majice in klubske hlače (če jih imate), lesen meč. V kolikor še nimate lesenega meča, nam to sporočite in poskušali bomo najti čim bolj ugodno možnost.

Treninge na taboru bosta vodila Žiga Tršar in Katarina Štok, učenca Shifu Zeng Xiangboja.

OPOZORILO: V primeru nepričakovane odpovedi z vaše strani vam povrnemo 40% vrednosti celotnega poletnega tabora (80 EUR oz. 92 EUR).

bottom of page